Η ατομική επιχείρηση Λάλος Δημήτριος, με τον διακριτικό τίτλο “aroma of greece”, η οποία δημιούργησε την ιστοσελίδα www.aromaofgreece.com,  προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της υπό τους κάτωθι «όρους χρήσης», τους οποίους ο επισκέπτης-χρήστης πρέπει να αποδεχτεί πλήρως εφόσον θέλει να περιηγηθεί σ ‘αυτήν, Γι’ αυτό το λόγο προτού περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας σας παρακαλούμε να ενημερωθείτε για τα παρακάτω.

 1. Γενικές πληροφορίες

Όλες οι πληροφορίες που αφορούν προϊόντα και υπηρεσίες είναι έγκυρες και αληθείς με επιφύλαξη για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη της ιστοσελίδας μας, είτε τυπογραφικά λάθη των πληροφοριών που αντλούμε από τις ιστοσελίδες των συνεργατών μας.

Η εταιρία Λάλος Δημήτριος είναι μία εμπορική εταιρία και όχι μία εταιρία παραγωγής.

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τα στοιχεία, τις λεπτομέρειες και τις τιμές των προϊόντων χωρίς καμία προειδοποίηση.

 1. A. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο χρόνος παράδοσης των εμπορευμάτων είναι συνήθως 1-5 εργάσιμες ημέρες για αποστολές εντός Ελλάδος. Όμως ο χρόνος αυτός μπορεί να μεταβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών ή λόγω παράδοσης σε απομακρυσμένες περιοχές. Και στις δύο περιπτώσεις ο καταναλωτής ενημερώνεται εγκαίρως.

Β. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι αποστολές πραγματοποιούνται με ELTA (Ελληνικά Ταχυδρομία)

Στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου οι αποστολές γίνονται με ELTA (Ελληνικά Ταχυδρομία)

Συνήθως ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 3-10 εργάσιμες ημέρες για τις Ευρωπαϊκές χώρες και 20 εργάσιμες ημέρες για τον υπόλοιπο κόσμο. Ο χρόνος αυτός μπορεί να μεταβληθεί λόγω καθυστέρησης των ELTA, ελληνικών ταχυδρομίων. Σ’ αυτή την περίπτωση η εταιρία Λάλος Δημήτριος δεν φέρει καμία ευθύνη.

Σε όλες τις περιπτώσεις ο πελάτης λαμβάνει ηλεκτρονικό μήνυμα ή sms με τον αριθμό αποστολής.

Κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε η διαθεσιμότητα που βλέπει ο πελάτης στην ιστοσελίδα www.aromaofgreece.com να ανταποκρίνεται στο πραγματικό απόθεμα που υπάρχει στις αποθήκες μας. Παρ’ όλα αυτά εάν υπάρξει πρόβλημα σε μεμονωμένες περιπτώσεις με την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχει επιλέξει ο πελάτης, ενημερώνεται άμεσα.

 1. Ασφάλεια

Όλες οι ζητούμενες πληροφορίες-προσωπικά στοιχεία κατά τις συναλλαγές σας είναι απολύτως ασφαλείς. Χρησιμοποιούνται μόνο από εξουσιοδοτημένο προσωπικό ώστε να διασφαλιστεί η μεταξύ μας επικοινωνία.

Δημιουργία προσωπικού λογαριασμού

Βάζοντας τα απαιτούμενα στοιχεία στα πεδία της σελίδας «δημιουργία λογαριασμού» δημιουργείται ο προσωπικός σας λογαριασμός, δηλώνοντας username (διεύθυνση email) και password (μυστικός κωδικός) μπορείτε να διαχειρίζεστε όποτε εσείς θέλετε το προφίλ σας καθώς και να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας. Ο μόνος υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητας του λογαριασμού σας είστε εσείς. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.aromaofgreece.com δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού σας κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο άτομο.

Αγορά με πιστωτική κάρτα μέσω της τράπεζας Πειραιώς ή υπηρεσίας PayPal

Όλες οι συναλλαγές με πιστωτικές – χρεωστικές κάρτες γίνονται στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς Αυτό σημαίνει ότι κανένα στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας δεν φυλάσσεται στον server της ιστοσελίδας www.aromaofgreece.com  Η Πειραιώς, χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο επικοινωνίας SSL (SecureSocketsLayer) μαζί με την κρυπτογράφηση έως 256bit, το οποίο εξασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω διαδικτύου.

 1. Τρόποι πληρωμής

Α.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες . Πληρωμή μέσω PayPal: Πληρωμή μέσω του ασφαλή server του PayPal. Το Paypal υποστηρίζει ένα μεγάλο αριθμό πιστωτικών καρτών, όπως Visa, Mastercard, American Express, Diner’sClub.

Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή) Πληρώστε τον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις πόλεις της Ελλάδος και ανεξαρτήτως βάρους.

Β. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Δεχόμαστε τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express, Diner’sClub.

Πληρωμή μέσω PayPal:

Πληρωμή μέσω του ασφαλή server του PayPal. Το Paypal υποστηρίζει ένα μεγάλο αριθμό πιστωτικών καρτών, όπως Visa, Mastercard, American Express, Diner’sClub.

Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα.

 1. Διαφορά μεταξύ “τιμής καταστήματος” και “τιμής ηλεκτρονικού καταστήματος”

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημαενδεχομένως να βρείτε κάποια προϊόντα με χαμηλότερη τιμή απ ‘ότι στo φυσικό μας κατάστημα και αυτό εντάσσεται στην πολιτική τιμών της εταιρείας μας που επιθυμεί να υπάρχουν στην ιστοσελίδα της καλύτερες τιμές όλο τον χρόνο.

Επίσης, υπάρχει και πληθώρα προϊόντων με την ένδειξη “offer”, τα οποία βρίσκονται σε έκπτωση και ισχύει η ίδια τιμή και για το ηλεκτρονικό κατάστημα και για το φυσικό κατάστημα.

 1. Παραγγελία – Παράδοση προϊόντων – Έξοδα αποστολής

Με το που ολοκληρώνεται η παραγγελία σας λαμβάνετε email με έναν αριθμό επιβεβαίωσης.

Α. ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 ευρώ και σε περίπτωση αντικαταβολής συν 1,50 ευρώ

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή συνήθως πρωινές ώρες. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι από 1-5 ημέρες

Παραλαβή από φυσικό κατάστημα δωρεάν, Εφόσον ολοκληρώσετε και πληρώσετε τη παραγγελία σας μέσα από το website . Μπορείτε να την παραλάβετε από το κατάστημα εφόσον προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας μας.

 1. B. ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι αποστολές πραγματοποιούνται με ΕΛΤΑ (Ελληνικά ταχυδρομεία)

Στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου οι αποστολές γίνονται με ΕΛΤΑ (Ελληνικά ταχυδρομεία)

Ενδεικτικά για 2 κιλά, το κόστος ανέρχεται στα 29ευρώ. Για κάθε επιπλέον κιλό, υπολογίζεται συν 4ευρώ.

Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 5-10εργάσιμες ημέρες για τις Ευρωπαϊκές χώρες και από 7-25 εργάσιμες ημέρες για τον υπόλοιπο κόσμο.

Σε όλες τις περιπτώσεις ο πελάτης λαμβάνει ηλεκτρονικό μήνυμα ή sms με τον αριθμό αποστολής.

 1. Αποτυχία ολοκλήρωσης παραγγελίας

Σκοπός μας είναι να ολοκληρώνονται όλες οι παραγγελίες με επιτυχία, το συντομότερο δυνατόν. Μπορεί όμως σε σπάνιες περιπτώσεις να μην καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την αποστολή της παραγγελίας σας. Κάποιοι από τους λόγους είναι η λανθασμένη ενημέρωση της διαθεσιμότητας του προϊόντος, η ταυτόχρονη πώληση του στο φυσικό μας καταστήματα και τέλος η αποτυχία επικοινωνίας με τον πελάτη. Σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε πάντα να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον πελάτη.

 1. Αλλαγές προϊόντων

Ημερομηνία αποστολής θεωρείται η ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη παραλαβής. Η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να γίνει έως και 14 ημέρες από την ημέρα παραλαβής.

Σας τονίζουμε ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε άψογη κατάσταση, μέσα στην γνήσια συσκευασία τους , συνοδευόμενα από τα απαραίτητα έγγραφα (π.χ. απόδειξη λιανικής).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

 1. Ενημερώνετε και αιτιολογείτε στην εταιρεία μας για τον λόγο αλλαγής. Αυτό γίνεται τηλεφωνικά στον αριθμό +302374063557 ή με e mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: aromaofgreece@gmail.com
 2. Εγκρίνουμε την επιστροφή.
 3. Αποστέλετε το προϊόν στην εταιρία μας με τα στοιχεία της παράδοσης που θα σας αποστείλουμε με sms ή email και χρέωση της εταιρίας μας. Το δέμα θα πρέπει να είναι σε άψογη κατάσταση , συσκευασμένο-καλυμμένο με νάιλον και να έχει πάνω αυτοκόλλητο “ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ” το οποίο θα προμηθευτείτε από τη μεταφορική εταιρεία.

Σημαντικό: Προϊόντα των οποίων η συσκευασία είναι κατεστραμμένη ή σκισμένη δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή τους. Στις παραπάνω περιπτώσεις το δέμα θα επιστρέφεται στον αποστολέα – πελάτη με χρέωση δική του.

 1. Σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν με αντικαταβολή €4,00. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε ξανά το προϊόν που παραλάβατε επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου τα έξοδα μεταφοράς. Αυτό σημαίνει ότι θα σας αποστείλουμε ξανά το προϊόν με αντικαταβολή €8,00.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

 1. Ενημερώνετε και αιτιολογείτε στην εταιρεία μας τον λόγο αλλαγής. Αυτό γίνεται τηλεφωνικά στον αριθμό +302374063557 ή με e mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: aromaofgreece@gmail.com
 2. Εγκρίνουμε την επιστροφή.
 3. Αποστέλετε το προϊόν στην εταιρία μας με τα στοιχεία που παράδοσης που θα σας αποστείλουμε με sms ή email. Το δέμα θα πρέπει να είναι σε άψογη κατάσταση , συσκευασμένο-καλυμμένο με νάιλον.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Όλα τα κόστη μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη. Θα πρέπει το δέμα σας να σταλεί ως “ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ’” συνοδευόμενο από Tracking Number για να υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησής του. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη μέχρι να παραλάβει το προϊόν.

Η ευθύνη είναι εξ’ ολοκλήρου του πελάτη. Θα πρέπει το δέμα να παραληφθεί σε άψογη κατάσταση, συσκευασμένο-καλυμμένο.

Προϊόντα των οποίων η συσκευασία είναι κατεστραμμένη ή σκισμένη δεν θα γίνεται δεκτή η αλλαγή τους. Δεν θα γίνεται επίσης δεκτή η αλλαγή προϊόντων των οποίων τα κουτιά είναι κατεστραμμένα.

H πληρωμή του κόστους αποστολής του νέου προϊόντος μπορεί να γίνει με Paypal ή Τραπεζικό έμβασμα.

 1. Διαδικασία επιστροφής λόγω υπαναχώρησης του πελάτη (επιστροφή χρημάτων):

Α. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, θα μας γνωστοποιείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό για να καταθέσουμε το ποσό της παραγγελίας σας, από το οποίο αφαιρούνται 5,00€ για τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος. Επιστροφές χρημάτων γίνονται εφόσον τηρούνται τα παρακάτω:

Έχει προηγηθεί συνεννόηση με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας στο τηλέφωνο 2374063557 ή στο email: aromaofgreece@gmail.com

Θα πρέπει να παραλάβουμε το προϊόν σε άψογη κατάσταση όπως ακριβώς σας το αποστείλαμε με όλα τα συνοδευτικά του (απόδειξη). Στις παραπάνω περιπτώσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Οι επιστροφές στέλνονται μόνο με courier στην εταιρεία Λάλος Δημήτριος και στη διεύθυνση που θα σας σταλεί μέσω sms ή email.

Β. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας με τον αντίστοιχο τρόπο που κάνατε την πληρωμή σας (Paypal, Πιστωτική κάρτα, Tραπεζικό έμβασμα). Ενδέχεται να υπάρξουν χρεώσεις κρατήσεων από την τράπεζα.

Επιστροφές χρημάτων γίνονται εφόσον τηρούνται τα παρακάτω:

– Έχει προηγηθεί συνεννόηση με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας στο τηλέφωνο +302374063557 ή στο email: aromaofgreece@gmail.com

-Θα πρέπει να παραλάβουμε το προϊόν σε άψογη κατάσταση όπως ακριβώς σας το αποστείλαμε με όλα τα συνοδευτικά του (απόδειξη, καρτελάκια, ειδικές συσκευασίες κ.τ.λ). Παρακαλούμε δώστε προσοχή στη συσκευασία του προϊόντος. Στην αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε το αίτημά σας για επιστροφή χρημάτων.

Οι επιστροφές στέλνονται στην εταιρεία Λάλος Δημήτριος στη διεύθυνση που θα σας σταλεί μέσω sms ή email.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Όλα τα κόστη μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη. Θα πρέπει το δέμα σας να σταλεί ως “ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ’” συνοδευόμενο από Tracking Number για να υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησής του. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη μέχρι να παραλάβει το προϊόν.

Η ευθύνη είναι εξ’ ολοκλήρου του πελάτη.

 1. Ελαττωματικά προϊόντα

Α. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες αποδεδειγμένα πουλήθηκαν από το www.aromaofgreece.com ελαττωματικά ή κατεστραμμένα κατά τη μεταφορά προϊόντα, τότε αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασής τους καθώς και το κόστος επιστροφής και επαναποστολής.

Προϊόντα τα οποία υποστηρίζει ο πελάτης ότι είναι ελαττωματικά θα ελέγχονται και εφόσον εγκριθεί το αίτημα του πελάτη θα αλλάζονται για μία και μοναδική φορά.

Η διαδικασία έγκρισης διαρκεί 2-5 ημέρες εργάσιμες. Στην περίπτωση μη διαθεσιμότητας του προϊόντος, υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Αφού λάβουμε το ελαττωματικό προϊόν, σας επιστρέφουμε το πλήρες ποσό που είχατε χρεωθεί.

Β. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες αποδεδειγμένα πουλήθηκαν από τo www.aromaofgreece.com ελαττωματικά ή κατεστραμμένα κατά τη μεταφορά, τότε αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασής τους καθώς και το κόστος επιστροφής και επαναποστολής.

H διαδικασία έχει ως εξής:

Μας στέλνετε αρκετές φωτογραφίες από το ελαττωματικό προϊόν στο email:aromaofgreece@gmail.com.  Εγκρίνουμε την επιστροφή σας, αφού εξετάσουμε το αίτημά σας.

Η διαδικασία έγκρισης διαρκεί 2-5ημέρες εργάσιμες. Αφού λάβουμε το ελαττωματικό προϊόν, σας το αντικαθιστούμε με ένα νέο εφόσον είναι διαθέσιμο, ή με κάποιο άλλο της αρεσκείας σας εφόσον το επιθυμείτε.

Η αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος, πραγματοποιείται για μία και μοναδική φορά. Στην περίπτωση μη διαθεσιμότητας του προϊόντος, υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Αφού λάβουμε το ελαττωματικό προϊόν, σας επιστρέφουμε το πλήρες ποσό που είχατε χρεωθεί (κόστος προϊόντος και κόστος αποστολής), καθώς και το κόστος επιστροφής που δαπανήσατε για να μας επιστρέψετε το ελαττωματικό προϊόν.

Close Καλάθι Αγορών
Close Wishlist
Είδατε πρόσφατα Close
Close

Close
Menu
Κατηγορίες